Тотнъм не привлече нито един футболист през лятото, но през

...
Тотнъм не привлече нито един футболист през лятото, но през
Коментари Харесай

Хъл поиска 20 млн. паунда от Тотнъм за голмайстора си

Тотнъм не притегли нито един футболист през лятото, само че през зимния трансферен прозорец може да се укрепи с един от най-обещаващите млади нападатели в Англия. " Шпорите " са по петите на крилото на Хъл Сити Джаръд Боуен, който играе доста мощно за " тигрите " и към този момент има 11 гола от началото на акцията в Чемпиъншип. 22-годишният футболист е бил набюдаван в няколко мача от скаути на Тотнъм и отзивите за представянето му са отлични.

Според " Sky Sports " другият претендент за подписа на Боуен от Висшата лига е Бърнли. Проблем за реализирането на договорката може да се окаже високата цена на фланговия нападател - 20 млн. паунда. От Хъл не са склонни да вършат отстъпки, а Маурисио Почетино не е изцяло уверен, че Боуен бързо ще се приспособява към футбола на най-високо равнище.

Tottenham transfer news: Spurs pushing to sign Hull's Jarrod Bowen in January https://t.co/eEuUkVCLc8 Tottenham are trying to sign Jarrod Bowen in the January transfer window, Goal can confirm. https://t.co/8bOUFCtNgI pic.twitter.com/lPWdkeQPnM
— The FA Cup Final (@FACupFinal) 3 януари 2019 година
Преди началото на сезона Тотнъм предложи 25 млн. за Джак Грийлиш от Астън Вила, само че клубът от Бирмингам не пожела да се раздели със звездата си. С сходни характерности е и Джеймс Мадисън, за който Лестър заплати на Норич 24 млн.

Ако договарянията завършат с триумф и Боуен подпише с Тотнъм, " шпорите " ще се разделят с най-малко един от офнзивните си футболисти, които не играят. Това са Фернандо Йоренте, Винсент Янсен и Жорж-Кевин Нкуду. И за тримата съществува вид да бъдат преотстъпени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР