Тотнъм идва в България за победа, но лондончани са наясно,

...
Тотнъм идва в България за победа, но лондончани са наясно,
Коментари Харесай

Моуриньо: Само отбори като Байерн постигат това, което Лудогрец прави

Тотнъм идва в България за победа, само че лондончани са наясно, че дуелът им с ще е не по-малко тежък от предходното посещение на тима тук, когато " шпорите " имаха съществени проблеми против. Това съобщи мениджърът на лондочани на своята конференция преди утрешния конфликт сред " орлите " и Тотнъм от Група D на Лига Европа.

" Ще отидем там с цялата си мощност. Очаквам добър мач. Вече играхме против втория най-хубав тим в България (б.ред. Моуриньо очевидно засяга гостуването на Локомотив Пловдив в квалификационните кръгове на турнира) и това беше доста сложен дуел. Този също ще бъде подобен. Лудогорец има девет следващи шампионски трофеи. Не всеки може да реализира такова нещо. Може би и други сходни тимове. Имаме потребност от точки и отиваме в България с тази мисъл. Те са техничен отбор, в който има доста качество.

Разбира се, отиваме за победа. Не мисля, че казусът в мача против Антверпен бяха играчите. Беше в настройката и метода, по който влязохме в дуела. Обвинявам само себе си. В елиминационните мачове подхождахме много съществено, само че може би в този момент не усетихме напрежението от това, че можем да отпаднем. Срещите от груповата фаза са нещо друго. Може би чакахме успеха сама да пристигна при нас, вместо да се опитаме ние да стигнем до нея ", съобщи Моуриньо.

Специалния разкри, че, и няма да пътуват за България. Първият е болен от грип, само че не е давал позитивен тест за ковид, а останалите двама имат леки травми. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 5 ноември  Лудогорец 19:55предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР