Тотнъм Хотспър постигна една от най-драматичните победи в историята си

...
Тотнъм Хотспър постигна една от най-драматичните победи в историята си
Коментари Харесай

Два гола отвъд добавеното време донесоха 3 точки на Тотнъм срещу „лисиците“


Тотнъм Хотспър реализира една от най-драматичните победи в историята си в гостуването на Лестър Сити, с цел да навакса един от отсрочените си мачове от есента.

Патсон Дака и Джеймс Мадисън на два пъти дадоха задатък на „ лисиците “ в срещата, до момента в който Хари Кейн вкара един от редките си голове през сезона, с цел да остави отбора си в срещата.

Стивън Бергвайн се трансформира в непредвидения воин за „ шпорите “, откакто влезе от аварийна пейка в 79'. Той даже получи жълт картон в четвъртата от добавените пет минути продължение на мача, само че няколко секунди оттатък въпросните 300 той се разписа за 2:2. Положението остави известни въпросителни, тъй като Мат Дохърти като че ли игра с ръце, когато спря изчистената топка от Чаглар Суюнджу с гърдите си. Силата на удара рикошира на няколко пъти из крайниците на играча, само че това не бе проблем за съдийската бригада, която зачете попадението. Играта бе възобновена и „ лисиците “ потеглиха да печелят срещата, само че Мадисън сгреши пас в центъра, а по-късно стремително Хойберг прати топката към Кейн, а капитанът на „ лондончани “ се пусна с съвършен пас към навлизащия на скорост Бергвайн. Той по-късно нямаше проблем да преодолее Каспер Шмайхел и прати кълбото в страничната греда и в мрежата в следствие.



Тотнъм по този начин се приближи на точка от четвъртия в класирането Арсенал, а в това време отборът на Антонио Конте има цели 3 мача в запас, с цел да се опита да се намърда измежду местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига.

Отборът на Брендън Роджърс в това време ще би трябвало да се задоволи с мястото си в средата на таблицата, че даже и с негативна голова разлика от 33:36 след 19 изиграни срещи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР