Тотнъм Хотспър е набелязал за летни трансфери централния защитник на

...
Тотнъм Хотспър е набелязал за летни трансфери централния защитник на
Коментари Харесай

Тотнъм се посдилва с етини алтернативи през лятото

Тотнъм Хотспър е набелязал за летни прехвърляния централния бранител на Фулъм Йоаким Андерсен, както и халфът на Селтик Исмаила Соро. Английският клуб няма да разполага с големи пари за прехвърляния и ще търси по-евтини други възможности да заздрави редиците си.

Според датските медии Тотнъм е един от трите тима, който желае Андерсен, като интерес към скандинавския защитник има от Манчестър Юнайтед и Челси. Андерсен играе за Фулъм чартърен от френския Олимпик Лион.

24-годишният защитник има 27 мача в елита на Англия до момента и е евентуално да премине на „ Тотнъм Стейдиъм” през лятото.

Същевременно Соро, който укрепи Селтик доскоро повече от година, също е обсъждан от „ шпорите” с оглед капацитета, с който разполага полузащитникът. Все отново към него може да има терзания при прехвърлянето му, откакто 22-годишният Соро е нужно да му бъде издадена работна виза, с цел да работи в Англия.

Той има 20 мача във всички съревнования за Селтик през сезона, само че е стартирал единствено един път в последните 11 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР