Тотнъм е вторият клуб в петте най-силни първенства в Европа,

...
Тотнъм е вторият клуб в петте най-силни първенства в Европа,
Коментари Харесай

Тотнъм счупи границата от 100 гола за сезона

Тотнъм е вторият клуб в петте най-силни шампионати в Европа, който доближи границата от 100 гола във всички шампионати през сезона. Това се случи при успеха с 4:1 над Кристъл Палас в мач от Висшата лига късно нощес.

" Сто попадения през сезона не са нещо толкоз неприятно за един тим, който играе отбранително. Постижението е положително, в случай че статистиката е същинска ", разяснява Моуриньо.
 Тотнъм победи Кристъл Палас с 4:1 във Висшата лига
Възходът на Тотнъм се удостовери с трети следващ триумф в Премиър лийг

Бейл и Кейн се развихриха

В четвъртък лондончани се изправят против Динамо (Загреб) на осминафиналите в Лига Европа, а няколко дни по-късно играят против Арсенал в дербито на Северен Лондон.

" Миналата седмица беше в действителност добра за нас. Три мача, в които взехме девет точки. През тази седмица играем съдбоносен мач в Лига Европа, а по-късно имаме дерби с Арсенал. Нищо не би било по-добре за нас от това да спечелим трите ни последващи дуела ", сподели още португалският експерт.

" Шпорите " са на шесто място в класирането във Висшата лига, а след дербито с Арсенал за Тотнъм следва реваншът с Динамо (Загреб) в Лига Европа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР