Тотнъм е получил запитване от Бетис за възможността да привлече

...
Тотнъм е получил запитване от Бетис за възможността да привлече
Коментари Харесай

Бетис със запитване за нападател на Тотнъм

Тотнъм е получил питане от Бетис за опцията да притегли холандския нападател Винсент Янсен, оповестява “Скай Спортс”. “Шпорите” правят оценка своя състезател на към 15 милиона паунда и имат огромно предпочитание да се разделят с него, откакто той по този начин и не съумя да впечатли мениджъра Маурисио Почетино. Янсен бе притеглен от Аз Алкмаар през 2016-а за 18.6 милиона паундам, само че той не е играл за отбора от август 2017-а.

Real Betis enquire about Vincent Janssen after failing in Lucas Perez talks as Tottenham look to offload out-of-favour striker for £12m https://t.co/4UaHERHfIu
— MailOnline Sport (@MailSport) January 29, 2019
Имаше опция многото проблеми и травми в състава да дадат опция за нова изява на Янсен с екипа на Тотнъм, само че ветеранът Фернандо Йоренте бе предпочетен да води офанзивата на “шпорите” в последните две срещи. Почетино даже даде опция за дебют на 20-годишния Казайа Стърлинг при провалянето от Кристал Палас за Купата, само че Янсен още веднъж остана отвън сметките. По-рано през сезона нападателят имаше и травма, която в допълнение усложни ситуацията му. Интерес към играча демонстрира още Бърнли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР