Тотнъм е готов на всичко, за да задържи голмайстора си

...
Тотнъм е готов на всичко, за да задържи голмайстора си
Коментари Харесай

Лудост! Тотнъм отказа 227 милиона от Реал за Кейн

Тотнъм е подготвен на всичко, с цел да задържи голмайстора си Хари Кейн. Шпорите нямат никакво желание да го продават през лятото, макар че се чака в клуба да постъпи рекордно предложение за звездата от Реал Мадрид. Информацията е на авторитетното издание „ Таймс “, което се базира на свои източници от лондонския клуб.

Испанските медии също приказват за интерес на Белия балет към британския национал. Флорентино Перес има намерение да направи Кейн №1 по трансферна сума в света, като го закупи за 200 млн. паунда. Преведено в евро, това се равнява на към 227 милиона. Сумата ще бъде по-висока даже от прехвърлянето на Неймар в ПСЖ, който е за 222 милиона.

Шпорите в предните години пуснаха две от своите звезди в Мадрид - Лука Модрич и Гарет Бейл. Кейн обаче няма да ги последва макар съблазнителната оферта. Президентът на лондончани ще има единствено един отговор, на каквато и да е оферта за него - негативен. По този метод главният началник на Тотнъм ще удържи на думите си. Наскоро той се зарече да задържи безусловно всички водещи футболисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР