Тотнъм е едва вторият клуб в петте най-силни първенства в

...
Тотнъм е едва вторият клуб в петте най-силни първенства в
Коментари Харесай

Тотнъм е фабрика за голове този сезон

Тотнъм е едвам вторият клуб в петте най-силни шампионати в Европа, който доближи границата от 100 гола във всички шампионати през сегашния сезон. Това се случи при успеха с 4:1 над Кристъл Палас в мач от Висшата лига късно нощес. " Сто попадения през сезона не са нещо толкоз неприятно за един тим, който играе отбранително. Постижението е положително, в случай че статистиката е същинска ", съобщи Моуриньо.

В четвъртък лондончани се изправят против Динамо (Загреб) на осминафиналите в Лига Европа, а няколко дни по-късно играят против Арсенал в дербито на Северен Лондон. " Миналата седмица беше в действителност добра за нас. Три мача, в които взехме девет точки. През тази седмица играем съдбоносен мач в Лига Европа, а по-късно имаме дерби с Арсенал. Нищо не би било по-добре за нас от това да спечелим трите ни последващи дуела ", сподели още португалският експерт.

" Шпорите " са на шесто място в класирането във Висшата лига, а след дербито с Арсенал за Тотнъм следва втори дуел с Динамо (Загреб) в Лига Европа. Премиър лийг 28 кръг, неделя 14 март  Арсенал 18:30  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР