Тотнъм е дал срок от 12 дни на Жозе Моуриньо,

...
Тотнъм е дал срок от 12 дни на Жозе Моуриньо,
Коментари Харесай

Тотнъм даде 12 дни на Жозе Моуриньо, преди да го уволни

Тотнъм е дал период от 12 дни на Жозе Моуриньо, в който 58-годишният португалец би трябвало да потвърди, че заслужава да остане отпред на „ шпорите “ и няма да се озове на трудовата борса. За този интервал отборът от Северен Лондон ще играе против австрийския Волфсбергер в Лига Европа и във Висшата лига против Бърнли, Фулъм и Кристъл Палас.

Тотнъм показва сериозна игрова рецесия напоследък и загуби пет от шестте си мача в шампионата. В този интервал беше записано и отпадането от ФА Къп от Евертън (4:5). Вече стана ясно, че при уволняване Специалния ще получи отплата от 40 милиона паунда.

Според „ Дейли Телеграф “, главен вид за заместител на Специалния отпред на „ шпорите “ е Юлиан Нагелсман. При уволняване на Моуриньо, ще бъде подхваната акция по привличането на 33-годишния немски експерт през лятото, защото Нагелсман не желае да напуща работата си в РазенБалшпорт (Лайпциг) по време на сезона.

Втората алтернатива за заместител на Жозе е актуалният управител на Лестър Брендън Роджърс, само че се допуска, че северноирландецът ще бъде по-трудно притеглен в северната част на Лондон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР