Тотална ликвидация на наследството от ВИС-2 е реализирала вдовицата на

...
Тотална ликвидация на наследството от ВИС-2 е реализирала вдовицата на
Коментари Харесай

Вдовицата на Георги Илиев закри ВИС-2

Тотална разпродажба на наследството от ВИС-2 е осъществила вдовицата на Георги Илиев-Главния Мая Илиева.

Бившата манекенка поголовно закрива или преобразува компаниите, наследени от починалия й брачен партньор. Близки до Мая настояват, че схемата е част от проект за овакантяване на страната. Твърди се, че вдовицата има желание да се откри в Париж, а зимните месеци да прекарва в тузарското си имение в Доминикана. Вдъхновение за смяната й дал новият й другар. Илиева и мистериозният й ухажор към този момент няколко пъти бяха засичани от папараци да си разменят ласки в центъра на София, написа „ България през днешния ден “.

Подробности за връзката им не знаят даже хора от обкръжението на Илиева. Според настоящите злословия новият мъж до Мая е руснак, правоприемник на авторитетен военачалник от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Дали това е правилно, или е следващата градска легенда, остава мистерия.

Според хора от подземния свят Илиева приготвя отдръпването си от две години. Като първа стъпка тя стартира с делба на благосъстоянието останало от ВИС-2, с роднините на Васил и Георги Илиеви. Докато урежда имотните въпроси, самата тя се сдобила с необятен апартамент в Париж.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР