Тошо Куката показа клип как Денислав играе хазарт на телефона

...
Тошо Куката показа клип как Денислав играе хазарт на телефона
Коментари Харесай

Куката показа клип как Денислав играе хазарт: Вижте как похарчи вашите 160 000 лв.

Тошо Куката сподели клип по какъв начин Денислав играе хазарт на телефона си, до момента в който е на работа и сподели „ вижте по какъв начин похарчи вашите 160 000 лв. ”. Това се случи след днешното съвещание по делото  против него, Чеченеца и Емили в Пловдивския областен съд, предава

Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и посоченият за техен съизвършител Стоян Карапанов са с повдигнати обвинявания за безчинство с извънреден цинизъм, поради снимания на 3 април 2023 година видеоклип. В него 18-годишният тогава Денислав Делчев, лази вързан на каишка като куче, а тримата инфлуенсъри му подмятат разнообразни предмети и му дават команди, които да извършва.

Куката, Чеченеца и Емили от началото на процеса настояват, че Денислав самичък е желал да се снима в клипа и даже е платил на Стоян Карапанов 20 лв., с цел да взе участие и да стане прочут. В правосъдната зала Денислав отхвърли да е плащал на инфлуенсърите, с цел да взе участие във видеото, само че призна, че е дал пари за срещата с тях. По думите му 10 от тези 20 лв. Стоян Карапанов е дал на обвинените.

Скандалният клип обиколи интернет пространството откакто беше оповестен от Милен Стаматов – Готи и за броени часове събра хиляди реакции и гледания. Стаматов провежда и дарителска акция, с която да се помогне на Денислав, за който се твърдеше, че е със СОП. Парите трябваше да бъдат, с цел да се стартират правосъдни каузи против инфлуенсърите.

Днес процесът трябваше да завърши, само че в правосъдната зала стана ясно, че юрист Георги Куртянски – бранител на Тошо Куката е внесъл молба делото да се отсрочи за друга дата, защото има ангажимент по друго дело по същото време.

Пред съда остава да бъдат разпитани двама от охранителите, които в деня на снимане на видеото са били на работа в мола, а след тях се чака Куката, Чеченеца и Емили да дадат показания и да опишат за видеото от тяхната позиция.

Следващото съвещание е планувано за 3 ноември.
Тошо Куката сподели клип по какъв начин Денислав играе
хазарт: Вижте по какъв начин похарчи вашите 160 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР