Тошо Куката е станал баща на чужди деца? Или поне

...
Тошо Куката е станал баща на чужди деца? Или поне
Коментари Харесай

Тошо Куката стана “баща” на чужди деца

Тошо Куката е станал татко на непознати деца? Или най-малко това се схваща от пост, оповестен във фейсбук профила на неговата майка Таня Тодорова. В него тя е прикачила две фотоси на бебета и към тях е написала „ моите слънчица ”.
Прочетете още
В мнения под поста тя дава отговор, че е станала баба на близнаци. Оказва се обаче, че бебетата от фотосите нямат никаква роднинска връзка с нея и сина й Тошо Куката. Майката на детето Кристина Илиева, чиито фотоси са употребявани в поста се свърза с TrafficNews , с цел да опише за неуместната обстановка.

Тя показа, че на 9 май е разгласила няколко фотоси на детето й във фейсбук, които няколко седмици по-късно засича в профила на майката на Куката. Жената показа, че има във фейсбук другари Таня Тодорова, само че не я познава персонално.

„ Госпожа Куката - Таня Тодорова качва фотоси на моя наследник в профила си. В мненията има въпроси, да не е станала баба и тя споделя “Да ”. Кога бе, госпожо Тодорова? ”, написа майката на детето до медията ни.

Не е ясно обаче за какво Таня Тодорова е решила да изтегли фотоси навръх детето на Кристина Илиева, с цел да ги показа като нейни внуци. По този мотив майката на детето се е свързала в известия с Таня Тодорова, с цел да разбере за какво вижда фотоси на детето си в профила й.

„ Госпожо, апелирам да свалите фотосите на моя наследник! Това не е обикновено! Как решавате да визиите моето дете като ваши внуци, и то близнаци? ”, написа майката на детето до Таня Тодорова.

Отговорът, който получава е, че има близнаци, които наподобяват съвсем на нейните.

„ Без очила съм ги качила. Просто доста си наподобяват с моите и желаех да ги покажа. Грешка е, изтрих ги ”, написа Таня Тодорова.

Репортер на TrafficNews  се свърза с майката на Тошо Куката, с цел да потърси коментар по тематиката и да разбере дали в действителност Тодор Огнянов я е дарил с внуци. Таня Тодорова обаче изрично съобщи, че няма внуци и разяснява, че хакери са атакували профила и, и са разгласили фотоси на въпросното дете. 

„ Въпросната жена се свърза с мен и влязох в профила си да ревизира. Не съм разгласила аз тези фотоси. Като ги видях незабавно ги изтрих от профила си. Явно някой ги е разгласил на стената ми, само че се разбрах с майката на детето и и се извиних ", разяснява майката на Куката.

Припомняме, че Пловдивският областен съд освободи под гаранция Тодор Чалъков, по-известен като Тошо Куката. Той, дружно с Емили Тротинетката и Чеченеца, бяха привлечени като обвинени за това, че в Пловдив, като причинители са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, а точно – в търговски център пред голям брой жители са склонили момче със характерни потребности да бъде вързан в региона на шията за колан, стоешком на колене да имитира придвижванията на куче, на което се дават команди и подмятат предмети.

Снимки, оповестени на 9 май от майката на детето във фейсбук:



Снимки, оповестени в профила на Таня Тодорова на 1 юни:



Коментари под обявата:



 

Комуникация сред майката на детето и майката на Тошо Куката в месинджър:



 





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР