Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката са използвали наивността и

...
Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката са използвали наивността и
Коментари Харесай

До 5 години затвор чакат Куката, Чеченеца и Емили

Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката са употребявали наивността и характерното положение на младежа, сниман да имитира куче в мол " Пловдив ", с цел да го принудят да се снима в клипа. Това стана ясно на взаимния брифинг, проведен през днешния ден от Районна прокуратура и Од МВР- Пловдив. Видеото бе публикувано през вчерашния ден през обществените мрежи и провокира голямо публично неодобрение. Последваха бързи арести на уредниците на " шоуто " - Тодор Огнянов- Куката, Петко Атанасов- Чеченеца и Данаил Йорданов/21/ - Емили. 
Прочетете още
Районният прокурор Петър Петров заяви, че обстановката се е развила на 3 април 2023 година. Тримата упълномощили на медиатор да открие податливо на операции лице, което да изиграе ролята на куче. Това лице се свързва с потърпевшия, който е на 20 години и със специфични потребности и стартира посредством известия и телефонни диалози, да се срещни с негови известни другари. 

Първоначално потърпевшото лице отхвърля. Но медиаторът продължава да му звъни и да го убеждава какъв брой е хубаво да се запознае с тези лица и да стане прочут като тях. Използвайки наивността му, той съумява да го накара да се срещне с тримата. Без доста да му изясняват, те му дават обещание, че ще стане ужасно прочут. След това го карат да извършва команди- лае, да носи чаши и да подава лапа.

" Заснемат този клип, а по-късно без да го покажат на момчето, го качват в y-tube  канала на единия. Благодарени е на бързите дейности на прокуратурата  дейното подпомагане на полицията, трите лица бяха арестувани " заключи Петров.  

Наблюдаващият прокурор Веско Ириков разяснява, че тримата са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, като дейностите се отличават с извънреден цинизъм. Обвинени са по член 325 алинея 5 от

Наказателния кодекс, който планува отнемане от независимост до 5 години. Двама от обвинените са осъждани и оправдани. Тримата ще бъдат арестувани за 72 часа. 

Чеченеца е съден за обир, Тошо Куката в границите на две години има присъди за три грабежа и закана за ликвидиране. И двамата са оправдани. 

Зам. шефът на полицията комисар Радослав Начев разкри подробни за задържането. Емили, която живее в София, е отказала да се яви и е била открита и арестувана от столичната полиция. 

" Това са обстоятелствата до този миг. Обръщам се за следващ път към родителите - внимавайте какво гледат вашите деца, внимавайте какви инфлуенсъри следват. Често попадат на неприятни образци " моли Районният прокурор на Пловдив. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР