Тошко Йорданов се ядоса от призиви във Фейсбук да бъде

...
Тошко Йорданов се ядоса от призиви във Фейсбук да бъде
Коментари Харесай

Заплашиха депутати на Тошко Йорданов с нахлуване в парламента

Тошко Йорданов се ядоса от апели във Facebook да бъде оказан напън на депутатите, останали в Има Такъв Народ.

Зловещи апели за взлом на Народното събрание и психическо изкривяване на депутатите от Има Такъв Народ, с цел да не гласоподават в сряда против кабинета на Кирил Петков, се появиха в обществените мрежи.

„ 20-те депутата, които се канят да предадат България на мафията, би трябвало да бъдат душевен притиснати!!! Примерно на митинга във вторник преди вота да има огромни транспаранти с лицата, имената им, адреси, месторабота и така нататък …и огромен надпис НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Мисля, че можем да ги пречупим душевен ”, написа във Facebook Марин Георгиев. И приканва Народното събрание да бъде обкръжен в сряда от огромен протест, съобщи Стандарт.

„ На 22.06 по време на самото гласоподаване народът към този момент би трябвало да е вътре в Народното събрание. Слугите на мафията да „ гласоподават ” с опрян в челото пестник!!! ”, насъсква още хората Марин Георгиев.

Потребителка му рапортува, че лицата на депутатите от Има Такъв Народ към този момент са оповестени.

Да ви имам умнокрасивитета! – отговори в Туитър ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. И съобщи: „ Такива апели и гербаджиите не са си разрешавали! ”



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР