Тошко Йорданов обвини Кирил Петков и Лена Бориславова, че водят

...
Тошко Йорданов обвини Кирил Петков и Лена Бориславова, че водят
Коментари Харесай

ИТН обвиниха ПП в политически рекет

Тошко Йорданов упрекна Кирил Петков и Лена Бориславова, че водят наказателна акция против строителите
Дори и след отдръпване на кандидатурата на Андрей Гюров за началник на Българска народна банка – размяната на тежки думи сред съдружните сътрудници продължава.

„ Това, което вършат Кирил Петков и Асен Василев е рекет, политически рекет върху „ ИТН ”, върху Министерството на районното развиване, рекет върху всеки един водач – приказвам за казуса с транспортните компании “.

Това сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов, който дойде в Министерски съвет за присъединяване в съдружния съвет вечерта в неделя.

„ Позволяват си да вършат подмятания, че там има някаква спекулация. Това решение е по концепция на Кирил Петков, беше подкрепено от финансовия министър. Текстът на решението беше редактиран персонално от министър-председателя и от Лена Бориславова. Това няма нищо общо с Има Такъв Народ. Това не е спекулация, а наказателна интервенция за тези компании “, сподели Тошко Йорданов.

Той удостовери, че „ ИТН ” стои зад кандидатурата на Любомир Каримански за Българска народна банка, откакто по-рано Андрей Гюров и министър председателят Кирил Петков оповестиха, че претендентът на „ Продължаваме промяната ” се отдръпва от конкуренцията поради разцеплението в обединението по тематиката.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР