Торстен В., който бе намерен мъртъв - убит от арбалет

...
Торстен В., който бе намерен мъртъв - убит от арбалет
Коментари Харесай

Мъжът, убит с арбалет в Германия бил лидер на средновековен култ

Торстен В., който бе открит мъртъв - погубен от арбалет в хотел в Германия, е бил лидер на окултна група, насочена към средновековния фолклор, в която дамите били третирани от него като плебеи. Това сочат нови разкрития за убийствата с арбалет в Германия, които шокираха страната.

53-годишният Торстен бе открит мъртъв дружно с още две дами в хотелска стая в Бавария в неделя. Убийствата бяха свързани със гибелта на още две дами, открити в апартамент в различен град в понеделник. 

Смята се, че Торстен В. е направлявал дамите като водач на подтисническа фракция, сочат немски медии, представени от Би Би Си. Той бе открит погубен със стрели в главата и гърдите, заловен за ръка в легло с 33-годишната Керстин Е., която също е била убита с арбалет. Трета жена също е открита мъртва в стаята, със стрела във врата, на пода. 

Полицията в Германия преглежда случая като " поръчано ликвидиране и самоубийство ". 

Според медиите в страната Торстен е употребявал физическа мощ и умела психическа операция, с цел да управлява четири дами. Разследващите считат, че умрелите са били част от полов кръг с фокус върху Средновековието, а Тростен е бил гуру на групата, предава RTL. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР