Торсът без крайници“, открит в река в южен Лондон, вече

...
Торсът без крайници“, открит в река в южен Лондон, вече
Коментари Харесай

Агонизиращ лов за тялото на Сара Мейхю - крайници на километри един от друг и месеци на търсене

„ Торсът без крака “, открит в река в южен Лондон, към този момент е доказано, че принадлежи на изчезналата Сара Мейхю - след обезверено търсене на останалата част от разчлененото й тяло.

Торсът беше открит от бизнесмени, извършващи разчистване на река Уондъл на Rawnsley Avenue, Мичам, следобяд във вторник, 21 май - повече от два месеца след изгубването на Сара. Членовете на фамилията са били осведомени за унищожителното изобретение и в този момент получават поддръжка от особено подготвени чиновници.

Това се случва, откакто частични остатъци, принадлежащи на 38-годишния мъж, бяха открити в Rowdown Fields, Croydon, на април 2, на към девет благи от това най-ново изобретение. 48-годишната Джема Уотс и 44-годишният Стивън Сансъм са упрекнати в убийството на Сара и предотвратяването на нейното законно и почтено заравяне. Полицията споделя, че те са били познати на жертвата.

Докато служителите на реда не престават да търсят отговори, Mirror връща взор обратно към агонизиращото търсене на тялото н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР