Торите принуждават полицейските началници да увеличат общинския данък, като налагат

...
Торите принуждават полицейските началници да увеличат общинския данък, като налагат
Коментари Харесай

Предупреждение за повишаване на общинския данък, тъй като торите „не успяват да се справят с дефицита на полицейските ресурси“

Торите принуждават полицейските началници да усилят общинския налог, като постановат „ най-лошата финансова поддръжка “ от години, се твърди.

Главните служители на реда споделят, че може да бъдат принудени да създадат съкращения, защото последните разпределени средства са „ незадоволителни от нужното “. Полицейската федерация предизвести, че жизненоважната работа по предварителна защита на престъпността е изложена на риск, в случай че комисарите не усилят своя дял от общинския налог.

Федерацията твърди, че финансирането на ежедневните планове ще бъде понижено с повече от половината заради последното Начало Разпределение на средства за офис. Правителството сподели, че 43-те сили на Англия и Уелс ще получат до £922 милиона в допълнение финансиране - стига комисарите да " изберат да се възползват изцяло " от пълномощията за увеличение на налозите.

Националният съвет на началниците на полицията (NPCC) сподели, че нарастването на периода от 6% в брой не е задоволително, изключително като се има поради, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР