Торино спечели с 1:0 домакинството си на Удинезе и се

...
Торино спечели с 1:0 домакинството си на Удинезе и се
Коментари Харесай

Торино се справи с Удинезе

Торино завоюва с 1:0 семейството си на Удинезе и се настани на седмото място, тъкмо зад тимовете, борещи се за топ 4. Единственото попадение в мача осъществя Ян Карамо в 49-ата минута.

Тимът на Иван Юрил имаше преимущество от началото и удар от отдалеченост на Войвода тества Силвестри. Изстрел с глава на Буанджорно мина над вратата, а удар от воле на Карамо бе отразен от вратаря на гостите.

Малко след почивката Карамо засече центриране на Айна и прати топката в мрежата. Страничният арбитър подвигна засада, само че технологията сподели, че той е на една линия с защитник и попадението бе зачетено. Попадението накара Удинезе да се засилва. Удар на Самарджич мина на сантиметри от гредата след рикошет, а Милинкович-Савич излезе добре, с цел да попречи да Бето да се разпише.

Гостите подвигнаха още темпото и продължиха да основават положения, само че не завършваха добре офанзивите. Флориан Тове направи дебют, само че и той не съумя да помогне на Удинезе и Торино стигна до трите точки, с които изпревари днешния си противник.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР