Торино постигна втора победа от началото на сезона и тя

...
Торино постигна втора победа от началото на сезона и тя
Коментари Харесай

Торино се справи с втори новак

Торино реализира втора победа от началото на сезона и тя още веднъж беше против дилетант. След като победи Монца на старта, в този момент отборът на Иван Юрич завоюва с 2:1 гостуването си на Кремонезе. След този триумф Торо има актив от седем точки, колкото и водачът в класирането Лацио.

Гостите поведоха в 17-ата минута, когато Бианкети си означи автогол. Топката се отклони в него след акробатичен удар на Влашич. Бранителят се опита да се реваншира, като негов мощен удар бе отразен от вратаря на гостите Милинкович-Савич. Ола Айна пък пропусна отлична опция за Торино. Кремонезе натиска в края на първото полувреме, само че мъчно създаваше положения.

Неманя Радонич удвои задатъка на гостите в 65-минута. Сърбинът стартира офанзивата, изведе Войвода отляво, който го откри пред вратата. Кремонезе се върна в мача 10 минути преди края след ужасно осъществяване на влезлия като запаса Леонардо Семикола. Това докара до трагичен свършек на дуела. Домакините натиснаха и сътвориха положения, само че по този начин и не стигнаха до гол и записаха трета поредна загуба.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР