Торино победи като гост с 2:1 сензацията в Италия Удинезе.

...
Торино победи като гост с 2:1 сензацията в Италия Удинезе.
Коментари Харесай

Торино върна Удинезе в реалността

Торино победи като посетител с 2:1 сензацията в Италия Удинезе. Ранният неделен дуел в Серия А предложи доста положения пред двете врати на „ Дачия Арена “, само че в последна сметка „ биковете “ на Иван Юрич се оказаха по-съобразителни. С успеха „ гранатите “ се качиха до 9-а позиция с 14 точки. Тимът от Удине остава 6-и, макар загубата, със своите 21 пункта.

Още в първата минута домакините можеха да стигнат до гол, само че рисково центриране на Деулофеу не бе засечено от никой. В 13-ата минута Саша Лукич пък изпусна чисто състояние, стреляйки на броени метри от голлинията.

Минута по-късно Торо въпреки всичко поведе посредством Ол Айна, който се възползва от пас на Алексей Миранчук и не остави шансове на Силвестри.

Отново Деулофеу бе забъркан при една рискова офанзива на „ фриуланите “, само че негов удар мина около страничния дирек.

12 минути откакто „ биковете “ поведоха, тимът от Удине изравни. Давид Зима сбърка доста съществено и подари топката на Удоджи, който пък откри Деулофеу на няколко метра от вратата, а испанецът нямаше по какъв начин да сбърка – 1:1.

Воденият от Андреа Сотил тим можеше да направи поврат още до края на полувремето, само че страхотна интервенция на Милинкович-Савич лиши Бийол от попадение. Сърбинът направи и още едно избавяне против голмайстора за Удинезе Деулофеу при започване на второто полувреме.

В средата на частта пък пристигна и развръзката – Неманя Радонич откри Пиетро Пелегри на скорост и младежкият национал на Италия разстреля Силвестри с удар в близкия ъгъл, с цел да даде преднина на своите.

В самия завършек на дуела първо Карамо можеше да направи 3:1, само че стреля в Силвестри, а в ответната офанзива Бето едвам не донесе точката на „ бианконерите “, само че изстрелът му мина до гредата.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР