Тори сър Джейкъб Рийс-Мог призова Риши Сунак да сключи пакт

...
Тори сър Джейкъб Рийс-Мог призова Риши Сунак да сключи пакт
Коментари Харесай

Джейкъб Рийс-Мог казва на Риши Сунак да направи Найджъл Фараж министър в Пакта за реформи в Обединеното кралство

Тори сър Джейкъб Рийс-Мог прикани Риши Сунак да подписа пакт за избори с Обединеното кралство за промени - и да предложи на Найджъл Фараж шанса да бъде държавен министър.

Бившият бизнес секретар сподели, че господин Сунак би трябвало да направи „ огромно, намерено и изчерпателно предложение на тези, които са в промените “, с цел да се причислят към торите, откакто скорошно изследване даде преднина на лейбъристите пред 30 пункта Консерватори. Сър Джейкъб твърди, че пакт с дясната партия би могъл да помогне на торите да излязат от депресията и да сложи изборната победа „ наоколо “.

Г-н Фараж флиртува с връщане на първа линия в политиката, само че до момента отхвърля да каже дали ще играе роля за Reform UK на общите избори. През 2019 година Reform - тогава известна като Партията на Брекзит - остана настрани в местата, държани от торите, давайки голямо болшинство на Борис Джонсън.

Говорейки за GB News, където той е заплатен водещ, сър Джейкъб сподели, че торите би трябвало да се върнат към своите кор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР