Тори MSP изисква незабавно извинение от полицията в Шотландия, след

...
Тори MSP изисква незабавно извинение от полицията в Шотландия, след
Коментари Харесай

Торите изискват извинение от полицията, тъй като полицията казва, че Роулинг коментира „не е инцидент от омраза“

Тори MSP изисква неотложно опрощение от полицията в Шотландия, откакто полицията удостовери мненията, направени от авторката на Хари Потър Дж. К. Роулинг като нови закони за закононарушения от ненавист в Шотландия влязоха в действие, не са регистрирани като „ случай на ненавист без закононарушение “.

Полицията е записала преди този момент забележки, направени от Шотландския реакционер MSP Murdo Fraser по отношение на полова еднаквост по този метод.

Но откакто шотландската полиция потвърди коментарите на известния публицист не са били третирани като „ случай на ненавист “, консервативният политик съобщи, че силите „ наподобява, че си измислят това, до момента в който не престават “ – с Роулинг, която поддържа апелите за опрощение.

Тя разгласява в X, по-рано прочут като Twitter: „ Отново имам вяра, че всички ще бъдат третирани по същия метод, в случай че се показват по сходен метод.

„ Никой не би трябвало да има „ Инцидент с ненавист “ регистрирани против тях за тъкмо изложение или одобряване на значимостта и реалнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР