Тор за слаби цветя, който можете да си направите сами,

...
Тор за слаби цветя, който можете да си направите сами,
Коментари Харесай

Тор за слаби и изтощени цветя

Тор за слаби цветя, който можете да си извършите сами, ще ги съживи незабавно. Нужна ви е единствено една съставна част.

Днес ще споделим още един елементарен метод за торене на цветята напролет. Става дума за овесени ядки. Те съдържат доста хранителни субстанции, които са от значително значение за естествения напредък на растенията и за изобилния им разцвет. Те съдържат калий, магнезий, желязо, фосфор, калций и други

В допълнение, този тор за слаби цветя ще им обезпечи азот. След обработката от почвените микроорганизми, той се трансформира в сложен тор, заради което доста хора подготвят запарки от овесени ядки и подхранват градинските си култури, както и стайните цветя.

Процесът на подготвяне е доста елементарен. Вземете половин чаша овесени ядки, даже и най-евтините, и ги сложете в буркан от 1 литър. Допълнете го с вода и оставете да престои за няколко дни, след което разтворът се прецежда и се разрежда 1 към 4 с вода.

Вижте още: Как да изгоним мравките от вкъщи с естествени средства?

Благодарение на този тор даже най-слабите цветя ще стартират да се възвръщат и да цъфтят щедро. Опитайте сами този способ, с цел да видите дали работи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР