Топводещата на На кафе Гала преди дни се върна от

...
Топводещата на На кафе Гала преди дни се върна от
Коментари Харесай

Гала съсипана след смъртта на племенника си

Топводещата на " На кафе " Гала преди дни се върна от Съединени американски щати дружно с мъжа си Стефан, където бе на погребението на своя племенник Георги Пенев, научи HotArena .

Той е наследник на брат й Петър. 23-годишното момче бе убито от служител на реда при инспекция на адрес след сигнал за необичайно негово държание. Инцидентът станал на 10 декември в предградието на Бъфало, Фредония. Според полицията чиновниците се натъкнали на барикадирал се млад мъж на втория етаж от къщата си.

Полицай и пожарникар се пробвали да го измъкнат оттова. Младежът дълго отказвал да отвори вратата, само че след това излязъл и подгонил чиновниците на реда с нож в ръка. Самият той имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. На алеята пред къщата приклещил служителя на реда. Според формалната информация служителят на реда му извикал да спре, само че след неподчинението му стрелял при самозащита и умъртвил младежа . Органите на реда допускат, че младежът се занимавал с упойващи субстанции.

" Беше извънредно слънчево момче, унищожена съм ", споделила Гала на екипа си за внезапно случилата се покруса.

Докато Гала бе в Съединени американски щати за траурната гала, няколко дни предаването й бе водено от Кристина Патрашкова, а от през вчерашния ден то е на запис, прецизираха от екипа на водещата, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР