Тополовград. Тридесет и седем деца от Тополовград и гостенчета, повечето

...
Тополовград. Тридесет и седем деца от Тополовград и гостенчета, повечето
Коментари Харесай

Хасково: Деца от Тополовград се забавляваха на Конна база „Сакар“

Тополовград. Тридесет и седем деца от Тополовград и гостенчета, множеството от които с придружители, посетиха конна база „ Сакар “ край село Срем. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Интересната екскурзия е част от програмата на Общината и читалището за обезпечаване на логичен отдих на децата през лятната почивка. Двата микробуса с шумни пасажери дойдоха разчувствани от идната среща с конете. Оказа се, че тук освен ще се разходят качени на кон, само че и ще полудуват и ще поиграят на воля в сенчестия двор. В него има въжени люлки, на които с цел да се качиш са нужни умения, хамак, маса за билярд, друга, на която може да се рисува и оцветява, огромен пъзел за разпореждане. По-големите стреляха с лък. Двете козлета, които се разхождат в двора и зайчетата, привлякоха вниманието на по-малките гости.
Любезните домакини посрещнаха децата и откакто ги инструктираха за сигурност, ги разходиха с конете.
Конната база е благосъстоятелност на британски жители, които са намерили най-подходящото място за тази активност. „ Много родители водят децата си тук. Клиентите ни са доста “ – изяснява Клей Бейкър - шефка въз основата. Забавното място за деца освен разнообразява всекидневието им, само че и оказва помощ за по-лесно преборване на напрежението, на страха. Собствениците имат хрумвания да обогатят и разнообразят активността си.
Базата ще приема гости още две седмици. От 8.30 до 11.00 и от 17.00 до 19.00 часа всеки ден, против вход от пет лв., родителите могат да обезпечат един паметен уйкенд на своите деца.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР