Топлото време във Варна изкара стотици жители на града на

...
Топлото време във Варна изкара стотици жители на града на
Коментари Харесай

Топъл уикенд. Варненци се върнаха на плажа

Топлото време във Варна изкара стотици поданици на града на разходка в Морската градина и край морето, видя кореспондент на Moreto.net.

Близо 21 градуса посочваха термометрите и мнозина взеха решение да поплуват в морето под топлите лъчи на октомври.

Утре ще е най-вече слънчево, след пладне от северозапад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява; до среднощ в северозападните региони ще превали дъжд. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад, който на първо време в Дунавската низина ще се ориентира от запад-северозапад и вечерта доста ще се усили. Все още топло с оптимални температури сред 25° и 30°, в София - към 26°, Варна към 23°.

Очаква ни захлаждане

През нощта против понеделник със мощен вятър от запад-северозапад ще нахлува леден въздух. Над цялата страна ще се заоблачи и тук-там, основно в северозападната й половина, ще превали дъжд.

Над планините ще бъде слънчево, след обяд от запад облачността ще стартира да се усилва. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад, след пладне ще се усилва. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра - към 13°.

По Черноморието денят ще стартира с ниска облачност или мъгла, която бързо ще намалее и денем ще е слънчево със слаб юг-югозападен вятър. Топло с оптимални температури: 21°-26°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала с наклонност на увеличаване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР