Топлото време ще е до 10 февруари със сигурност, казва

...
Топлото време ще е до 10 февруари със сигурност, казва
Коментари Харесай

Проф. Рачев: До 10 февруари ще е топло, след това - захлаждане

Топлото време ще е до 10 февруари сигурно, споделя метеорологът. Днес на Петльовден ще повали малко в Централна северна България, по-късно в Южна. След което студеният фронт ще мине в южна посока и голяма парче от антициклон ще обхване съвсем цяла Европа. В Скандинавия почналата стихия ще продължи и по този начин ще е цяла седмица, изясни метеорологът проф. Георги Рачев по БТВ.
Прочетете още
В тези дни ще бъде по-топло и от Мадрид, където преди дни означиха 30 градуса, сподели Рачев.

Топлото време ще е до 10-11 февруари сигурно. След това ще се захлади. Над цяла Европа ще е топло, дори икономистите вършат връзка, че това, в случай че не стопира, най-малко ще потиска цените на горивата да вървят нагоре, изясни професорът.

В неделя и изключително от понеделник следва доста топло време. Тогава обаче се чака и мощен западен вятър до 60 км в час. Дори при висока температура би трябвало да има едно шалче на врата, тъй като ще се усеща по-студено.

В ниските елементи на страната, където има ски писти, няма да е добре за снежната завивка, защото обедните температури ще са двуцифрени, планува проф. Рачев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР