“Топлофикация Враца ЕАД уведомява своите клиенти, че са налице условията

...
“Топлофикация Враца ЕАД уведомява своите клиенти, че са налице условията
Коментари Харесай

Топлофикация Враца пуска парното от днес

“Топлофикация Враца ” ЕАД уведомява своите клиенти, че са налице изискванията по Наредба № Е-РД-04-1 за топлоснабдяването за общо стартиране на отоплението за сезон 2023/2024 година С оглед на влошените метеорологични условия и неподходяща дълготрайна прогноза за трайно захлаждане, общото включване на отоплението във Враца стартира поетапно от 10.11.2023 година (петък) при съблюдаване на нужния термохидравличен режим на работа на  машини и уреди, в следния ред съгласуван с нормативната уредба:
- детски, обществени и болнични заведения;
- образователни заведения;
- битови абонати;
- икономически учреждения;
Клиентите, които не желаят въвеждане на отоплителните  инсталации в режим за отопление да оставят известие на уместно място в абонатната станция и да дават молба и протокол от Общо заседание с подписите на минимум на 2/3 от притежателите или на съответния началник на институция.
Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Препоръчително е запълването да става при изцяло отворени вентили на радиаторите, за естественото им обезвъздушаване и действие. В случаи на установен проблем с електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани на радиаторите, е належащо да се уведоми топлинния счетоводител.
Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена и в които се правят ремонтни работи за което молим да бъдем известени документално.
“Топлофикация Враца ” ЕАД припомня, че централизираното топлоснабдяване е измежду най-екологичните, удобни и безвредни способи за отопление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР