Топлофикация София“ удължава срока за обжалване на изравнителните сметки до

...
Топлофикация София“ удължава срока за обжалване на изравнителните сметки до
Коментари Харесай

Столичната „Топлофикация“ удължи срока за обжалване на изравнителните сметки


Топлофикация София “ удължава периода за обжалване на изравнителните сметки до 30 септември 2020 година в осъществяване на рекомендацията на министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Дружеството отбелязва, че постоянно е давало опция на своите клиенти да изпращат сигнали, тъжби и рекомендации за възстановяване на активността и връзката с потребителите на услугата. “Приканваме и в този момент клиентите, които имат въпроси, свързани освен с изравнителните сметки и общите фактури, само че засягащи и други  процеси от активността на сдружението да се обръщат към специалистите на „ Топлофикация София “ и след снадки период за обжалване на изравнителните сметки ”, се споделя в известието на компанията. Дружеството подсигурява, че за всеки изпратен сигнал ще бъде осъществена инспекция и всяка тъжба ще получи отговор. Потребителите могат да подават тъжби в Центровете за обслужване на клиенти, както и да употребяват следните информационни канали:

Информационен телефон 0700 11 111

От „ Топлофикация София “ припомнят, че подадени тъжби, възражения и сигнали, изпратени по цифровите канали следва да бъдат подписани и сканирани/снимани от титуляр на партидата или упълномощено лице, с цел да получат вх. номер.

С оглед запазване на персоналните данни, сдружението няма право да дава информация по партидата или сметките на лица, които не са титуляр или правоимащо лице.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР