Топлофикация-София ще отговаря на въпросите на потребителите за начина на

...
Топлофикация-София ще отговаря на въпросите на потребителите за начина на
Коментари Харесай

Топлофикация-София ще отговаря на въпроси за високите сметки

" Топлофикация-София " ще дава отговор на въпросите на потребителите за метода на образуване на сметки по всички канали за връзка - на телефон 0700 11 111, в потребителските центрове, на e-mail: inf_r@ toplo.bg или [email protected], в чат платформата на уеб страницата http://www.toplo.bg във Facebook страницата на сдружението. Това оповестиха от сдружението във връзка високите сметки, които получиха неотдавна жителите.

Сметките за отопление и топла вода са направени правилно и съгласно условията на Наредбата за топлоснабдяване, настояват от сдружението. За база се приема действителната консумация във всеки обособен парцел за предходния отоплителен сезон, отразена в изравнителната сметка. Всеки клиент може да открие останалите нужни данни, които да приложи във формулата, в осведомителната част на месечното известие към фактурата си.

" Всички месечни сметки на потребителите на " Топлофикация - София " от 1 юни 2014 година до през днешния ден се образуват според наредбите на наредбата за топлоснабдяване, където са разказано стъпките, които сдружението би трябвало да съблюдава при образуването на прогнозните месечни сметки ". Това разяснява по Българска национална телевизия Елизабет Павлова, пресаташе на " Топлофикация - София ", която изясни по какъв начин тъкмо се пресмята една сметка и напомни, че от април 2017 година цената на тока е увеличена с близо 24%. Тя изясни фрапантните сметки за парно през март с формулата, по която те се пресмятат - на база миналогодишното ползване.

Кампанията за отчитане на уредите в домовете на клиентите започва идната седмица. До края на май клиентите на " Топлофикация " ще знаят тъкмо какъв брой сила са потребили този зимен сезон. " Работните дни в абонатните станции през април са по-малко и сметките съпоставяне с предходната година ще бъдат по-ниски ", сподели Павлова. Тя посъветва всеки, който се затруднява да пресметне самичък сметката си, да се свърже по всички информационни канали с " Топлофикация - София " или да отиде на място, с цел да получи нужни уточнения.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР