Топлофикация София ЕАД започва поетапно пускане на отоплението в София

...
Топлофикация София ЕАД започва поетапно пускане на отоплението в София
Коментари Харесай

Топлофикация пуска парното в София

„ Топлофикация София ” ЕАД стартира поетапно стартиране на отоплението в София до края на седмицата, заяви БТВ, базирайки се на известие на топлоелектрическата централа. 

Общото включване на отоплението в София може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и дълготрайна прогноза за трайно захлаждане за идващите 7-10 дни. Данните на Национален институт по метеорология и хидрология демонстрират, че условията ще бъдат изпълнени до края на актуалната седмица.

Подаването на топлинната сила ще стартира първо на клиентите, захранвани от ТЕЦ-Изток, а по-късно и към всички битови и икономически клиенти. 

От 8 ч. часа в неделя до вторник, поради ремонт на газопреносната мрежа, ще бъде спряна доставката на горива на гориво за Топлоелектрическа централа „ София “.

Веднага след приключването на неотложния ремонт от държавният систематичен оператор „ Булгартрансгаз “ ЕАД, „ Топлофикация София “ ще започва подаването на топлинна сила и към регионите, обслужвани от Топлоелектрическа централа “София ”, ОЦ “Земляне ” и ОЦ “Люлин ”.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

Още:

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР