Топлофикация София ЕАД стартира от сряда, 28 октомври, общото включване

...
Топлофикация София ЕАД стартира от сряда, 28 октомври, общото включване
Коментари Харесай

Пускат парното в столицата

Топлофикация София ” ЕАД започва от сряда, 28 октомври, общото включване на отоплението в столицата. Поетапно ще бъдат включени първо детските градини, образователните и здравните заведения, по-късно жилищните здания във всички региони и най-после администртивните здания и стопанските консуматори.

" Напомняме на клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на нагревател ите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела след стартиране на отоплението, както и да ревизират електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, клиентите би трябвало неотложно да потърсят подпомагане от обслужващата ги компания – топлинен счетоводител ", споделят от „ Топлофикация София ” ЕАД.

Важно е преди стартирането на отоплението клиентите да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.

„ Топлофикация София ” ЕАД дава опция на клиентите, които заради някакви аргументи желаят включване на отоплението в постройката на по-късен стадий, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за задачата решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност.

За спомагателна информация по отношение на началото на отоплителния сезон и за въпроси, свързани с топлоподаването, клиентите могат да се свържат с прът центъра на компанията на телефон 0 700 11 111, да изпратят питане във Facebook -  или на е-майл [email protected] и [email protected]
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР