Топлофикация София ЕАД има пълна готовност да стартира новия отоплителен

...
Топлофикация София ЕАД има пълна готовност да стартира новия отоплителен
Коментари Харесай

Пускат парното в София *по желание на етажната собственост

" Топлофикация София " ЕАД има цялостна подготвеност да започва новия отоплителен сезон. Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология за трайно захлаждане. Дружеството следи измененията на времето и ще реагира съгласно климатичните условия и в сходство с нормативните условия.

Парното може да бъде пуснато и преди настъпването на трайно захлаждане при предпочитание от страна на всички клиенти в етажната благосъстоятелност. За задачата е належащо да показват в най-близкия Център за обслужване на клиентите заявление и подписано решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно включване на отоплението. Прилагането на тази процедура е напълно в интерес на потребителите и посредством нея се заобикаля опцията за авансово стартиране на без единодушието на всички съседи.

Детските градини, учебните заведения и здравните заведения също могат да изискат авансово включване на отоплението. За това е задоволително шефът да изпрати документално заявление в обслужващия топлорайон или в централно ръководство. Към днешна дата от тази опция са се възползвали 10 здания в столицата. Сред тях са посолства, детски градини и офис здания.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да запълнят източените такива. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР