Топлофикация - Перник започва поетапно пускане на отоплението от началото

...
Топлофикация - Перник започва поетапно пускане на отоплението от началото
Коментари Харесай

Топлофикация - Перник започва поетапно пускане на парното от началото на следващата седмица

" Топлофикация - Перник " стартира поетапно стартиране на отоплението от началото на идната седмица, оповестиха от сдружението.

От там припомнят, че с цел да започва процесът, е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на оптималната степен. Това е неотложно за дейно обезвъздушаване на отоплителните тела, което подсигурява безпрепятственото им стопляне.

Всеки клиент на сдружението би трябвало да направи инспекция и на електронните си уреди за дялово систематизиране. В случай, че същите са с неработещи или угаснали екрани, би трябвало да се потърси подпомагане от обслужващата ги компания – топлинен счетоводител.

От топлофикационното сдружение оповестяват, че в най-кратки периоди би трябвало бъдат завършени всички поправки по вътрешната отоплителна апаратура на постройките, а инсталациите напълнени. Отоплението няма да бъде пуснато в здания - етажна благосъстоятелност, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, заради продължаващи поправки в някое от жилищата.

От " Топлофикация - Перник " вършат поръчка за безавариен отоплителен сезон след направената годишна профилактика на оборудванията, осъществена през лятото. Ремонтът включи пети парогенератор в Топлоелектрическа централа " Република ", топлопреносната мрежа, както и спомагателни уреди като сероочистващата апаратура и електрофилтъра на пети казан. Профилактика минаха и уреди, осигуряващи подаването на въглища.

Над 20 хиляди са клиентите на топлофикационното сдружение в Перник.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР