Топлофикация-Перник почти е готова да внедри в експлоатация 3 газови

...
Топлофикация-Перник почти е готова да внедри в експлоатация 3 газови
Коментари Харесай

ТЕЦ-Перник ще осигури чисто производство без прахови частици и серен диоксид през зимата

Топлофикация-Перник съвсем е подготвена да внедри в употреба 3 газови когенерации и в същото време приготвя за работа още 2, с което общия им брой става пет.


Това е сериозна стъпка по пътя на енергийната промяна на сдружението. Ефектът ще е на разположение още това лято, когато производството на сила в Перник няма да емитира прахови частици и серен диоксид.

 

Новите когенерации ще подкрепят производството на сила и през зимата, като ще се понижи доста количеството употребявани въглища и ще се обезпечи еволюционен преход към газ. Предвижда се новите мощности да се употребяват към 8000 часа годишно. Добра вест е, че всяка от мощностите ще може да работи независимо, което ще подсигурява повече еластичност. Може да се каже, че с обезпечената диверсификация Топлофикация- Перник извършва уговорката си към перничани за реализиране на по – чисто произвеждане и опция за оптимална и добра цена на крайния артикул. Възможностите за усъвършенстване на цената идват и с обичайна промоционална политика, от която с всяка година се възползват от ден на ден семейства.


В края на отоплителния сезон от Топлофикация Перник с изключение на за по – чисто произвеждане вършат проекти за идните летни рехабилитационни поправки и възобновяване на топлопреносната мрежа. Въпреки че през миналия сезон повредите са по – малко спрямо 2021/2022 година, управлението счита, че работата занапред следва поради остарялата топлопреносна мрежа.


„ Ще поставим всички старания, с цел да предлагаме по – високо качество на услугата. “ споделят от там и още: “Няколко хиляди са семействата, които употребиха промоционалните отстъпки през предишния отоплителен сезон и получиха една в действителност добра цена за отопление. Програмата за заплащане на равни вноски е отличен инструмент за обмисляне и макар че е още рано, считаме, че ще успеем да я запазим. За нас краят на сезона е време за равносметка и доста идна работа. “


От сдружението се надяват идващият сезон да е по - добър от миналия, тъй като по добър и ефикасен метод от топлофикация за градско отопление няма.


Инж. Чавдар Стойнев – изпълнителен шеф на дружествотоq благодари на перничани за търпението, доверието и корекното отношение. „ Моята цел е да имаме предвидим, спокоен сезон и се надявам тази цел да бъде все по - близо. “ сподели той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР