Топло за края на месец септември беше времето днес следобед

...
Топло за края на месец септември беше времето днес следобед
Коментари Харесай

До 30 градуса днес на места, най-хладно беше по Черноморието

Топло за края на месец септември беше времето през днешния ден следобяд – 30 градуса доближи температурата в Сандански, Видин, Чирпан и Пловдив и Пазарджик, а най-хладно остана по Черноморието – сред 22 и 25 градуса.

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно и в утринните часове на обособени места ще има понижена видимост. Минималните температури ще са сред 9° и 14°. В неделния ден времето ще е слънчево и в най-топлата част на деня, температурите ще доближават сред 25° и 30°, в София оптималната ще е към 26°.

Слънце и по морския бряг, там температурите на въздуха ще са към 22°-24°. Ще духа слаб вятър. Добри условия за туризъм на следващия ден и в планините – с температури в курортите – от 15 до 23 градуса, а по-най-високите върхове към 8-9 градуса. Денят ще е безоблачен, ще духа слаб северозападен вятър.

И към времето в останалата част от континента - над Франция, Западна Германия и Северна Италия ще има интензивни краткотрайни превалявания и гръмотевици, а обилни ще са количествата на преваляванията в Централна Европа. Облачно и дъждовно ще е и в множеството региони от Европейска Русия. Привечер от запад над адриатическото крайбрежие на Балканите също ще се заоблачи и на обособени места ще превали.

У нас в понеделник заран в низините видимостта ще е понижена. По-късно облачността ще се усили и през нощта против вторник в Западна България ще превали слаб дъжд. През идващите дни ще има забележителна облачност и превалявания, на повече места и повече по количество във вторник и сряда в западната половина от страната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР