Топло време ни очаква днес в Пловдив. Ще бъде предимно

...
Топло време ни очаква днес в Пловдив. Ще бъде предимно
Коментари Харесай

Слънце ще грее в Пловдив днес

Топло време ни чака през днешния ден в Пловдив. Ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури ще доближат до 28°. Живакът ще тръгне надолу в късния следобяд, когато се чакат къси валежи.
Прочетете още
През първата половина от нощта в по-голямата част от страната явленията ще затихнат, а облачността от запад ще стартира да се раздира и понижава. След среднощ тук-там в североизточните региони преваляванията ще продължат, само че до сутринта и там ще спрат. Ще духа слаб вятър със западна съставния елемент.

Преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста, над югозападната половина от страната и купесто-дъждовна облачност, тук-там там ще превали и прегърми. През нощта против понеделник превалявания и гръмотевици, на обособени места - краткотрайно интензивни, ще има в Южна България. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°. Атмосферното налягане и по-ниско от междинното за месеца и ще се задържи без основна смяна, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР