Топлинен удар е причинил смъртта на жената от публиката на

...
Топлинен удар е причинил смъртта на жената от публиката на
Коментари Харесай

Топлинен удар е причинил смъртта на жената от публиката на концерта на Тейлър Суифт в Бразилия

Топлинен удар е предизвикал гибелта на дамата от публиката на концерта на Тейлър Суифт в Бразилия през ноември, заяви Асошиейтед прес, базирайки се на съдебномедицинската експертиза.

Ана Клара Беневидес, която беше на 23 години, припадна по време на втората ария Cruel Summer на Тейлър Суифт на концерта на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро 17 ноември и умря часове по-късно в локална болница.

Феновете са се редили на опашка часове преди концерта и доста от тях упрекнаха уредниците, че не са съумели да обезпечат задоволително вода за повече от 60 000 души аудитория на стадион " Нилтон Сантос ". Те прецизираха, че не им е било разрешено да си вземат вода на стадиона.

В отчета на Института по правосъдна медицина в Рио де Жанейро се споделя, че излагането на топлота е довело до прекъсване на сърдечно-дихателната активност на Беневидеш. В него се споделя също, че тя не е имала предшестващи болести или корист с субстанции, които да са довели до гибелта.

Експертът по правосъдна медицина, който е изследвал тялото, споделя в документа, че тя е претърпяла " съществено компрометиране на белите дробове и неочаквана гибел " в резултат на горещината.

Един от приятелите на Беневидес, който също е участвал на концерта, описа пред локални медии през ноември, че са им дали вода, до момента в който са чакали да влязат на стадиона.

Организаторите от T4F обявиха тогава, че компанията " е следвала най-хубавите практики ", спазила е " всяко искане на управляващите " и е " раздала хиляди бутилки вода " на почитателите. От TF4 също по този начин отхвърлиха, че не са разрешили на хората да си носят лична вода на концерта. TF4 добави, че Беневидес " е била неотложно обгрижена от членовете на избавителния екип и изпратена (в болницата) с кола за спешна помощ на интензивното поделение ".

" През 40-те години в бизнеса тази компания в никакъв случай не е записала драматичен епизод " като гибелта на Беневидеш, породена от рискови горещини, обявиха от Т4Ф.

Прокуратурата на Рио де Жанейро е почнала следствие. Полицията в Рио де Жанейро съобщи в сряда, че откакто отчетът от съдебномедицинската експертиза бъде оценен, " представители на уредника ще бъдат призовани да свидетелстват ", заяви Българска телеграфна агенция.

Смъртта на Беневидес потресе доста хора в Бразилия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР