Топлес моделът Силвия Юрукова отрече да има любовна афера със

...
Топлес моделът Силвия Юрукова отрече да има любовна афера със
Коментари Харесай

Топлес моделката Сивлия Юрукова: Не съм гадже със сина на президентшата!

Топлес моделът Силвия Юрукова отхвърли да има любовна спекулация със сина на първата дама Десислава Радева и депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски - Страхил, в която преди седмица бе забъркана, разбра HotArena.

В роден уебсайт се появи информация, че еротичната моделка е била във връзка със Страхил, само че към днешна дата двамата към този момент са разграничени. Наследникът на първата дама от предходния й брак е бил бясно влюбен в моделката преди няколко месеца, само че към момента не може да я не помни и я търси. Доказателство за това са изнесени онлайн диалози сред двамата, в които се вижда, че Страхил търси непрекъснато моделката.

Според източници връзката сред Силвия и Страхил завършва в края на 2019 година, тъй като моделката е поискала да се върне при някогашния си другар. Въпреки разлъката Страхил траял да търси хубавицата и да я поздравява за празници.

Пред " България Днес " моделката показа, че не желае да разяснява тази преживелица, и отхвърли каквото и да е било. " Извинявайте, само че няма да разясня ", отсече тя.

От оповестените диалози излиза наяве, че откакто Юрукова неколкократно желае да прекратят връзките си със Страхил, той я моли да го запознае със свои красиви приятелки.

За сина на първата дама се знае, че е огромен познавач на женската хубост и си пада най-вече по моделки. Единственото познато гадже на сина на президентшата до момента е хубавицата Деляна Кавръкова, която е професионален модел и танцьорка по национални танци.

Страхил Свиленски е някогашна волейболна звезда на " Левски ", а сега е студент в университета " Маунт Мърси ", намиращ се в щата Айова. Там той е същинска спортна сензация , като играе като централен блокировач в влиятелния университет. Свиленски и още един наш съотечественик, учещ там, са измежду най-резултатните играчи в тима.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР