Топлата вода в кварталите „Лозенец”, „Дианабад”, „Изток”, „Изгрев”, „Гео Милев”,

...
Топлата вода в кварталите „Лозенец”, „Дианабад”, „Изток”, „Изгрев”, „Гео Милев”,
Коментари Харесай

Спират топлата вода в няколко квартала в София за профилактика! Вижте кои райони са засегнати!

Топлата вода в кварталите „ Лозенец”, „ Дианабад”, „ Изток”, „ Изгрев”, „ Гео Милев”, „ Яворов” и Зоологическа градина стопира от 3 до 20 юли поради профилактични поправки, оповестиха от „ Топлофикация – София”.

На няколко улици в „ Лозенец”, на ул. „ Иван Асен II” и кварталите „ Подуяне – център” и „ Редута” няма да бъде спирано топлоподаването, защото има опция те да бъдат захранвани от различен източник, написа бТВ.

От 2 юли до 2 август ще бъдат сменени топлопроводите по ул. „ 6-ти септември”. В този интервал топлата вода няма да има към 72 здания в региона.

По данни на КЕВР „ Топлофикация София” е сдружението с най-ниски разноски по преноса измежду всички топлофикации в страната – приблизително 17 % през последните години, което е покрай индикаторите на Европейски Съюз.

„ Ремонтите се вършат в полза на нашите консуматори. Така ще намалеят повредите през зимата. Екипите ни поставят оптимални старания да приключат ремонтите по-бързо и да възстановят топлоподаването преди оповестените периоди. Повече консуматори ще могат да употребяват топла вода по време на профилактиката, с помощта на нововъведенията, които направихме напоследък”, обясниха „ Топлофикация София” ЕАД.

Оттам подсетиха, че за времето на ремонтите на клиентите без топла вода няма да бъдат начислявани сметки и това ще бъде отразено на обособен ред в месечните известия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР