Топла вода с куркума се използва за профилактика и лечение.

...
Топла вода с куркума се използва за профилактика и лечение.
Коментари Харесай

Топла вода с куркума за профилактика и лечение

Топла вода с куркума се употребява за профилактика и лекуване. Тази фалшификация е известна със своите противовъзпалителни и противоракови резултати.

Смята се, че водата с куркума може да реши редица здравословни проблеми.

Ако добавите малко лимон и мед получавате чудесно средство за профилактика и лекуване!

Водата с куркума има мощно противовъзпалително и противораково деяние. Може даже да се каже, че топлата вода с куркума, лимон и мед е лек за всички заболявания!

Контролира диабета

Куркумата доста понижава инсулиновата устойчивост и предотвратява диабет вид 2. Въпреки това, консултирайте се с вашия доктор, преди да употребявате куркума, защото използването на някои мощни медикаменти в композиция с куркума може да докара до ниска кръвна захар или хипогликемия.

Противовъзпалителни и антиоксидантни свойства

Хроничното инфектиране поврежда съществено тъканите. Куркуминът, интензивният съставен елемент на куркумата, има мощен противовъзпалителен резултат, който от време на време е по-силен от комерсиалните противовъзпалителни медикаменти.

Облекчава артрит

Благодарение на мощната си антиоксидантна мощ, дейно отстранява нездравословните свободни радикали, които повреждат клетките в тялото. Редовната приложимост на куркума при ревматоиден артрит обезпечава доста облекчение на болките в ставите и успокоява възпалението.

Предотвратява сърдечни болести

Многобройни изследвания демонстрират, че куркуминът предотвратява натрупването на плака, която запушва артериите и предизвиква съществени здравословни проблеми, в това число инсулт и инфаркт.

Предотвратява рака

Тази невероятна фалшификация се счита за извънредно потребна за профилактика на рака.

Топла вода с куркума

Необходими съставки:

Вижте още: Лек за подути крайници

1/2 лимон1/2 с. л. куркума250 мл топла водамалко мед

Приготвяне:

Изстискайте половин лимон в чаша, прибавете топла вода и куркума, след което разбъркайте всичко добре. Подсладете с мед по ваш усет, само че не прекалявайте.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР