Топкриминалистът и бивш шеф на отдел Убийства Ботьо Ботев се

...
Топкриминалистът и бивш шеф на отдел Убийства Ботьо Ботев се
Коментари Харесай

Ботьо Ботев извънредно пред БЛИЦ: Знам за какво става въпрос! Убийството в Нови Искър е много добре организирано!

Топкриминалистът и някогашен началник на отдел " Убийства " Ботьо Ботев се съгласи да направи коментар на шесторното ликвидиране в Нови Искър само пред БЛИЦ. " Знам защо става въпрос! Престъплението е доста добре проведено. Полицията би трябвало да бъде оставена да работи умерено, а обстановката по случая не би трябвало да се нажежава, тъй като това ще навреди на следствието ", съобщи пред БЛИЦ Ботьо Ботев, който сега е консултант по сигурността към Столична община.

" В момента всяка информация, която се разгласява по отношение на закононарушението, е нездравословна, тъй като затруднява работата по случая.

Разследващите работят непрекъснато по разкриването на това тежко закононарушение. Добри или неприятни, това са хората и те би трябвало да бъдат оставени да работят умерено, а не да бъдат пресирани.

Убеден съм, че те вършат всичко допустимо, с цел да решат случая и не виждам за какво е належащо да се всява в допълнение напрежение ", акцентира Ботев пред БЛИЦ.

" Всяка една информация, която се пусне в общественото пространство рефлектира върху всеобщия палач. Затова доста би трябвало да се внимава.

Още веднъж желая да кажа, че казусът не би трябвало да се нагнетява, тъй като това пречи на работата на служителите на реда и проверяващите органи ", безапелационен е Ботьо Ботев пред БЛИЦ.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР