Топжурналистът от Нова тв Христо Калоферов заведе майка си и

...
Топжурналистът от Нова тв Христо Калоферов заведе майка си и
Коментари Харесай

Христо Калоферов запозна мацка с родителите! Звездата на Нова тв ги заведе в Бачковския манастир

Топжурналистът от Нова тв Христо Калоферов заведе майка си и втория си татко на двудневна екскурзия до Бачковския манастир дружно с непозната госпожица и нейната майка, разбра HotArena.

Със фамилията на прекрасен празник “, написа коментар под фотоса си във Facebook журналистът.

Тежка фамилна драма бележи от ранно детство живота на водещия. Само на три години той губи татко, а преди да навърши 18 години, научава повода за гибелта му – баща му бива погубен от чичо му след пиянска кавга на градеж на нова къща. Убиецът – брат на дядото на Христо, бил притежател на званието „ герой срещу фашизма и капитализма “ и заради това лежал в пандиза единствено няколко месеца за действието си, писа „ България Днес “.

Макар да са минали доста години, журналистът още не е дал прошка убийството на татко си. Христо нееднократно е признавал пред сътрудниците за стаения си яд, както и че би желал да се освободи от него. Досега обаче не се решавал на среща с индивида, умъртвил баща му.

Още не съм подготвен да се изправя против него. Помня ръцете на татко ми – едни огромни и мощни, когато ме държаха “, връща лентата обратно Калоферов.

Той е на 12 години, когато питал майка си за какво има единствено един дядо и една баба. Тогава за първи път се среща с родителите на татко си.

Израснах без него и постоянно ми е липсвал, само че той сигурно ми оказва помощ в сложните моменти от горната страна “, споделя журналистът. По-късно майка му се омъжва за повторно и се появява сестра му.

С днешна дата Калоферов съвсем не се е появявал с момиче в общественото пространство. Слухове го свързват с фотографката на Нова тв Красена Ангелова, само че за годеж отхвърлиха и двамата. „ Няма да приказвам за персоналния си живот “, показа журналистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР