Топготвачката Божана Кацарова, която грабна голямата награда в третия сезон

...
Топготвачката Божана Кацарова, която грабна голямата награда в третия сезон
Коментари Харесай

Божана Кацарова отваря нов ресторант! Показва новото гадже на откриването

Топготвачката Божана Кацарова , която сграбчи огромната премия в третия сезон на кулинарното шоу „ Мастьр началник “, отваря столичен ресторант. Това разкри самата тя.

„ София е най-любимият ми град в света и точка по въпроса. Сърцето ми страда всеки пат, когато виждам красивите здания да пустеят и да се разрушават. Благодаря на Чехословашкия клуб, който повярва в нашата концепция за съвременно „ читалище “, което да събира под един покрив красиви, надарени и забавни хора. Аз съм горда от мен и моя екип и нямам самообладание да ви покажем всички неповторими неща, които сме замислили в нашия нов замък “, написа кулинарката в Инстаграм, където разгласява и първите си фрагменти, позирайки с необятна усмивка и ключ в ръка.

Тя е от няколко седмици в България, само че преди да сюрпризира феновете си с ново меню, ще провежда няколко срещи край морето, разбра „ Галерия “.

Въпреки че по всякакъв начин се пробва да скрие половинката си - тайнствения чужденец, който се показва в уебпространството като Кеш Кингсли, тя най-вероятно ще е съпроводена от него. Такива подозрения предизвика една от фотосите й, споделена под формата на история – на фрагмента бе уловена мъжка сянка, само че не присъстваше отбелязване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР