ТОПЕКА, Кан. (AP) — Педагозите в най-големия държавен училищен район

...
ТОПЕКА, Кан. (AP) — Педагозите в най-големия държавен училищен район
Коментари Харесай

Дисциплината, използвана в най-големия училищен район в Канзас, е била дискриминационна, казва Министерството на правосъдието

ТОПЕКА, Кан. (AP) — Педагозите в най-големия държавен учебен регион в Канзас са дискриминирали чернокожи възпитаници и възпитаници с увреждания, когато са ги дисциплинирали, съгласно Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, което разгласи съглашение във вторник, което ще накара окръга да преразгледа политиките си.

Промени окръг Уичита се съгласи да включва ограничение на непокорните възпитаници по-рядко и преустановяване на практиката да оставят учениците с неприятно държание сами в стаите до 1 януари 2025 година, сподели Министерството на правораздаването.

Окръгът също се съгласи да предложи консултиране или образование на всеки възпитаник, който е бил затворен самичък в стая през последните три образователни години, като броят на часовете подхожда тези, за които ученикът е бил изолиран. Отделът сподели, че регионът към този момент написа нов кодекс за държание на учениците и е възнамерявал образование за попречване на рецесии за личния състав.

Споразумението идва на фона на продължаващ народен спор по отношение на дисциплината в класната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР