Топ треньорът по тенис Патрик Муратоглу обясни защо смята, че

...
Топ треньорът по тенис Патрик Муратоглу обясни защо смята, че
Коментари Харесай

Муратоглу: Новак Джокович е по-добър на клей от Надал

Топ треньорът по тенис Патрик Муратоглу изясни за какво счита, че Новак Джокович продължава да бъде най-хубавият тенисист в света, даже на клей и пред Рафаел Надал.

" Ролан Гарос е най-отвореният в последните 10-15 години. Ако Новак Джокович успее да завоюва доста мачове сред старта на клей сезона и Ролан Гарос, то тогава няма да бъде толкоз отворен, тъй като Новак, когато е във върхова форма, даже на клей, мисля, че е най-хубавият тенисист в света. Знам, че е необичайно да го сподели поради броя извоювани трофеи на Ролан Гарос от Рафа, само че в случай че погледнете статистиката, Новак има доста победи над Рафа на клей.

Ако те би трябвало да се изправят един против различен в заключителните стадии на Ролан Гарос тази година, миналогодишният мач ще бъде в главите им на 100%. Рафа ще бъде под напрежение и Новак (Джокович) ще бъде надалеч по-агресивен, тъй като ще е по-уверен, когато излезе против Рафа ", показа новият треньор на Симона Халеп.
 Адриан Андреев влезе в схемата на квалификациите в Сарасота
Адриан Андреев влезе в схемата на квалификациите в Сарасота

Българинът беше осми в листата на чакащите, само че след отказването на девет от декларираните играчи той ще се включи в пресявките
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР