Топ Тори Грант Шапс отказа да изключи използването на самолети

...
Топ Тори Грант Шапс отказа да изключи използването на самолети
Коментари Харесай

Тори Грант Шапс отказва да изключи възможността RAF да превозва търсещи убежище до Руанда, ако други авиокомпании не

Топ Тори Грант Шапс отхвърли да изключи потреблението на самолети от RAF за транспорт на търсещи леговище до Руанда в обезверен опит да получи схемата е подготвена и работи.

Министърът на защитата сподели, че държавното управление ще направи „ каквото би трябвало “ на фона на изказванията, че Министерството на вътрешните работи се бори да откри компании, подготвени да оказват помощ. Миналата седмица стана ясно, че даже държавната самолетна компания на Руанда, RwandAir, е отказала да се намеси заради опасения, че ще навреди на марката й.

Това идва на фона на известията, че самолетите Вояджър на RAF може да бъдат ситуирани - макар възходящия напън върху военновъздушните сили на фона на рецесията в Близкия изток. Downing Street е изготвил проекти да подреди на Министерството на защитата да пренасочи най-малко един от наетите самолети за това, съгласно The ​​Times.

Министърът на защитата господин Шапс не отхвърли предлагането, като сподели пред Sky News: „ Ще създадем всичко належащо, с цел да сме сигурни, че можем да спре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР