Топ тенденции: XXL шалове в Saint Laurent, червено всичко в

...
Топ тенденции: XXL шалове в Saint Laurent, червено всичко в
Коментари Харесай

Готови ли сте за носене и уау? Как да се облечете, за да впечатлите тази есен

 Топ трендове: XXL шалове в Saint Laurent, алено всичко в Prada, пеплуми в Tove, спокоен разкош в Gucci и плисета в Paco Rabanne Топ трендове: XXL шалове в Saint Laurent, алено всичко в Prada, пеплум в Tove, спокоен разкош в Gucci и плисета в Paco Rabanne - Авторско право Euronews/Canva/Victor VIRGILE/Gamma-Rapho/Giovanni Giannoni/WWD/Getty Images От Саския О'Донохю Публикувано на 05/10/2023 - 07:45 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Когато листата стартират да падат и във въздуха се прокрадва мраз, евентуално ще мислите какво да облечете през идващите месеци. Euronews Culture ви даде това комфортно управление за най-хубавите трендове за идния сезон.

РЕКЛАМА

Независимо дали това лято е било най-хубавото в живота ви или цялостно измиване - гледайки вас, Северна Европа - невероятно е да пренебрегнете обстоятелството, че есента е тъкмо зад ъгъла. < /p>

Ако приветствате по-ниските температури, които носи септември, или сте решени да носите допустимо минимум пластове за допустимо най-дълго време, никой от нас не може да пренебрегне трендовете за новия сезон, наложени ни от непрестанно разрастващата се фешън промишленост.

Тук, в Euronews Culture, ние към момента се припичаме на слънцето в края на лятото, само че сме тук, с цел да ви дадем най-хубавото управление за това какво да облечете, когато живакът падне.

Вдъхновение от стилните сцени на Лондон, Милано и Париж (и малко от Ню Йорк за добра мярка), ето нашия лист с топ есенни трендове, за които да внимавате.

Плисета, апелирам

Ако плисетата ви основават ужасни мемоари за учебните униформи, не сте сами.

Независимо от позицията ви към тях, те се завръщат с възмездие и вие няма да бъдете можете да ги пропуснете на всичко, когато листата стартират да падат.

Виждани на стилните сцени на хора като Loewe - можете да ги носите по обичайния метод върху поли или, в случай че настроението ви подведе, всички над.

Въпреки това, внимавайте, в случай че желаете този външен тип, и сведете до най-малко аксесоарите и щампите, с цел да оставите плисетата да се открояват по повдигнат, изискан моден метод.

Тихият разкош продължава да свети и да се откроява

Страхуваме се да съобщим, че тази наклонност – известна още като стелт благосъстояние – не отива на никое място.

Популяризирана от и, тихият разкош е елементарно един от най-лесните за пресъздаване.

Някои може да нарекат тази наклонност, която заобикаля обилните щампи и очевидните лога на марката, малко базова.

Те може да имат точка, само че в действителност е безконечен и е съдбоносен да участва в дрешниците на модниците за известно време.

Ако парите ви не могат да доближат до съкратените сбирки на Loro Piana или Gucci - към момента е елементарно да влезете в портфейла.

Избирайте добре изрязани дънки, семпли блейзъри и тренчкоти и типичен чифт мокасини и сте вътре.

Uniqlo и Massimo Dutti наподобяват доста добре и налично и даже да нямате милионите на Полтроу в банката, ще изглеждайте тъкмо частта.

Модерна визия за пеплума

Пеплумът може да ви сътвори кошмари, основани крепко в частта от 80-те години, която всички бихме предпочели преструват се, че не съществуват, само че те са тук, с цел да останат тази есен.

Пеплумите на 2023 година са доста по-различен звяр от тези, носени с неон и топли крайници, и са още по-добри за това.

Виждани на безчет писти, в това число на диктатори на стила, на които можете да се доверите като Ричард Куин, те към този момент не са фешън низост.

РЕКЛАМА

Вместо това те са пресен разбиране на все по-популярната форма за прилепване и изпъкване. Когато са направени вярно, както при Tove и Bottega Veneta, с цялостно отменяне на въздействията от 80-те години, те могат да основат вежлив контур за всяко тяло.

Скарлатина

Червена? За есента? Революционен.

Вариантите на нюанса постоянно са известни през есента и този сезон не е по-различен.

Специфичният звук за 2023 година обаче е това, което прави тази наклонност известна - безусловно. < /p>

Дизайнери като Stella McCartney и Prada изоставиха по-мътните нюанси, като бордо или кестеняво, които сме виждали още веднъж и още веднъж в интерес на блестящо аленото.

РЕКЛАМА

Ако желаете единствено да потопите пръстите си в тази наклонност, може би закръглени за ръчна чанта или даже някои Лубутени с червени подметки.

Дори това да е единственото ви мигане към наклонността, очаквайте да видите фешън чинии, облечени в цвета глава до пети - алена паника!

Откъснати флорални претекстове

Ако сте захласнати от флорални щампи през пролетните и летните месеци, за какво да ги изоставяте през есента?

< p> Виждани на пистите, в това число Erdem и Carolina Herrera, този сезон цветята са много по-мрачни в звук от пастелните цветове, които доста от нас обичат да носят през юли и август.

Дизайнерите избраха да ги прибавят към черно или сиви части, оставяйки цветята да изскачат без доста насърчения

РЕКЛАМА

С наближаването на нощите кой няма потребност от освежаване? Какъв по-добър метод да озарите мрака от това да носите букет цветя!

Масло – освен върху кюфте

Ако аленото в действителност не ви харесва, можем ли да ви предложим жълто?

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР