Топ ресторант в Маями се превърна в арена на люта

...
Топ ресторант в Маями се превърна в арена на люта
Коментари Харесай

В Маями: Пребиха човек заради Бекъм и Меси

Топ ресторант в Маями се трансформира в сцена на люта кавга, приключила с кръв.

Баща твърди, че е бил пребит от защитата на заведението.

Причината – опитал да направи фамилна фотография за рождения ден на щерка си, до момента в който Лионел Меси, Дейвид и Виктория Бекъм купонясвали на метри от тях.

На фрагменти, l, се вижда по какъв начин Виктория извежда 12-годишната си дъщеря Харпър от кръчмата „ Gekko “, благосъстоятелност на пуерториканския рапър Bad Bunndy.

Охранителите на ресторанта реагирали яростно на опит на посетител да направи фотоси в петък вечер.

Според гардовете мъжът опитал да снима Лионел Меси и брачната половинка му Антонела. Набеденият обаче отхвърли всичко това.

„ Те скочиха против нас, изритаха ме и ме удариха в лицето, единствено тъй като шурей ми се опитваше да снима жена си, а не Бекъм или Меси. Беше фамилно събиране “, оправда се той.

Въпреки опита на мъжа да изясни какво се случва, защитата го атакува, окървавява и насинява лицето му. На видео в мрежите може да се чуе жена, която крещи истерично „ Той е фамилен човек, чества 21-ия рожден ден на щерка си “.

Във въпросната вечер Меси и Антонела вечерят дружно с други звезди като Серхио Бускетс, Жарди Алба и семейство Бекъм. Минути преди възникването на сбиването Антонела театралничи за фотография със брачна половинка си и Виктория Бекъм.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР